Readaptació Esportiva

Readaptació Esportiva

Què és la readaptació esportiva?

La figura del readaptador esportiu és relativament nova i apareix per enllaçar el treball de fisioteràpia amb la pràctica esportiva

L’objectiu de la readaptació esportiva és aconseguir que el pacient o esportista torni a realitzar l’activitat física de manera més ràpida i òptima després de patir una lesió. A més, una altra funció de la readaptació esportiva és treballar per evitar recaigudes , així com prevenir possibles lesions futures estudiant les zones propenses a patir-les.

A RecuSport posem a l’abast de tothom un servei que estava exclusivament reservat a esportistes d’elit. En el nostre centre,  mitjançant la fisioteràpia tractem qualsevol molèstia o lesió fins que el dolor hagi desaparegut, però també treballem la readaptació esportiva per aconseguir una incorporació a l’àmbit esportiu més completa i segura , assegurant una recuperació total gràcies a què treballem altres aspectes (a més del dolor) com són la força, la flexibilitat, l’equilibri, la coordinació, la potència… y acabant el procés de readaptació esportiva amb l’entrenament específic de cada pacient depenent de la seva modalitat esportiva.

L’objectiu que tenim a Recusport és mantenir i millorar un òptim estat de salut esportiva, per aconseguir un increment del rendiment esportiu, i fins i tot, de l’esperança de vida esportiva.

readaptacio

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin