Psicologia

Psicologia

Nosaltres t’escoltem! No trobis obstacles a l’hora de venir a teràpia… Podem ajudar-te!

La psicologia és una disciplina científica que estudia els processos mentals en la seva vessant cognitiva, afectiva i conductual. El psicòleg dóna resposta al malestar, desajustos o patiment de les persones. Tal com reconeix l’OMS “la salut és un estat de complet benestar físic, mental i social, i no solament l’absència d’afeccions o malalties”. En l’àmbit mental i social és on els psicòlegs oferim la nostra ajuda.

A vegades hi ha situacions a la vida que són inesperades, difícils, que ens fan reaccionar d’una manera que no imaginàvem, o simplement ens sentim malament i no sabem per què. Una persona que decideix anar al psicòleg / psicòloga és algú que s’adona que té un problema i que sap demanar ajuda, la qual cosa és una habilitat social bàsica i un indicador de salut.

Al servei de Psicologia de Recusport oferim ajuda psicològica per a diferents dificultats que disminueixen la qualitat de vida de les persones:

Trastorns i problemes d’ansietat: Ansietat generalitzada-crònica. Agorafòbia. Crisi d’ansietat /Atacs de Pànic. Fòbies i pors específiques (parlar en públic, volar, animals,…). Fòbia social / Timidesa. Hipocondria. Trastorn obsessiu-compulsiu. Estrès (laboral, familiar, de cuidadors, vital…).

Trastorns i problemes de l’estat d’ànim: Depressió. Tristesa, distímia i baix estat d’ànim. Baixa autoestima. Desil•lusió, apatia i desmotivació. Dol-dol patològic. Trastorn bipolar.

Trastorns i problemes d’alimentació: Motivació dieta, Sobreingesta compulsiva / Afartament. Anorèxia. Bulímia. Vòmits…

Trastorns de personalitat: Depenent, evitatiu, esquizotípic, obsessiu, anti-social, límit, paranoide,…

Pèrdues, conflictes i separacions: Ajuda i assessorament en resolució de conflictes. Estratègies per a minimitzar les pèrdues- ajuda en el dol. Afrontament a la ruptura. Afrontament a la malatia. Afrontament a la mort.

Trastorns i problemes del son: Alteracions del son. Insomni. Hipersòmnia. Malsons.

Problemes laborals: Estrès-ansietat. Pors. Moobing. Desmotivació-burn out. Insatisfacció-tristesa. Fatiga-baix rendiment. Problemes de relació. Problemes de comunicació. Conflictes.

Problemàtiques de parella: Problemes de comunicació. Dubtes i desil•lusió. Infidelitat / Terceres persones. Discrepàncies. Desacords ideològics i conceptuals. Cansament-monotonia. Gelosia. Problemes de relació parella-família-amics. Intervenció en crisis. Ruptures de parella: suport psicològic en separacions i divorcis.

Sexualitat: Educació sexual, Orientació sexual. Problemes d’erecció (disfunció erèctil) Anorgàsmia Vaginisme Disparèunia Ejaculació precoç Ejaculació retardada Manca de desig Aversió al sexe Addicció al sexe.

Altres problemàtiques i tractaments: Crisis Vitals. Motivació. Control de la ira. Addiccions (ludopatia, internet, tabaquisme).Entrenament en habilitats socials. Entrenament en intel•ligència emocional i autocontrol. Entrenament en relaxació i respiració. Entrenament en resolució de problemes i preocupacions….

Fem teràpia individual, teràpia de parella i teràpia familiar, destinada a oferir tractaments psicològics a infants, adolescents i adults.

Sabem que les persones ens hem de sentir còmodes per a tractar temes delicats i que pertanyen a la nostra intimitat. És per això que aquí trobaràs un tracte personalitzat en un lloc discret, on l’ètica professional i el teu benestar personal sempre seran les nostres prioritats.

Quan patim algun malestar emocional i no ens sortim, potser és el moment de cercar ajuda psicològica. És important tenir en compte que la majoria de problemes psicològics són més fàcils de solucionar si s’agafen a temps. S’ha demostrat que la psicoteràpia obté resultats positius per contribuir al benestar psicològic de la persona.

La psicoteràpia també pot ser útil per a aquelles persones que volen investigar sobre si mateixes i treure més profit dels seus recursos personals.

A Recusport-Psicologia atenem persones de totes les edats –des de la infància fins a l’edat adulta, passant per l’adolescència- i, també, famílies i grups. Integra un coneixement professional i científic per prevenir, minimitzar o solucionar trastorns psicològics i, també, per promoure el desenvolupament personal i la salut mental.

Treballem, d’una banda, diversos tipus de trastorns i psicopatologies i, de l’altra, proporcionem estratègies a les persones que tenen un nivell d’insatisfacció o de desadaptació amb l’entorn que provoca malestar i que, amb la intervenció psicològica adequada, poden sentir-se millor.

Els tractaments que realitzem a Recusport-Psicologia es basen en el model cognitivoconductual, un tractament psicològic clínic fonamentat en la investigació científica, que aplica teràpies d’eficàcia demostrada empíricament i que, en la majoria dels casos, manté els efectes positius al llarg del temps.

Oferim tractaments estructurats, on la relació entre el pacient i el psicòleg és de col•laboració, definint conjuntament els objectius que es volen aconseguir. Ens centrem en els problemes actuals i en els factors que fan que es mantinguin en el moment present.

Realitzem intervencions terapèutiques personalitzades que tenen com a finalitat donar les eines necessàries per prevenir, reduir o eliminar un problema. Ensenyem i potenciem comportaments adaptatius.

Amb el tractament psicològic s’aprèn a identificar pensaments, emocions i comportaments que són perjudicials i cal modificar per millorar i obtenir un major benestar.

“Ens preocupa el benestar de la persona”

“El canvi no només es produeix tractant d’obligar-se a canviar, sinó prenent consciència del que no funciona“

Shakti Gawain

phicologia recusport 1

phicologia recusport 2

phicologia recusport 3

phicologia recusport 4

phicologia recusport 6

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin