Oposicions

Oposicions

A RecuSport et volem oferir la possibilitat de preparar les oposicions a diferents cossos de seguretat, com ara Mossos d’Esquadra, Bombers o Policia Local, i puguis accedir a la feina que tant desitges.

*****

Horari curs oposicions Mossos d'Esquadra

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte
Mati CURS OPOSICIONS MOSSOS D'ESQUADRA 09.30 - 13.30h
Migdia
Tarda CURS OPOSICIONS MOSSOS D'ESQUADRA 14.30 - 18.30h

MOSSOS D’ESQUADRA

Nova convocatòria d'oposicions a Mossos d'Esquadra

Els nous pressupostos del 2017 aprovats el passat 23 de març pel Parlament de Catalunya van contemplar la convocatòria d'una nova promoció de 500 places al cos de Mossos d'Esquadra. El 29 de maig passat es va publicar el temari de la nova convocatòria d'oposicions a Mossos d'Esquadra i fa uns dies que ja està disponible la guia d'estudi:

 

RESOLUCIÓ INT/1219/2017, de 29 de maig, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de la convocatòria mitjançant oposició lliure per cobrir places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra.

Guia d'estudi per a l'accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d'Esquadra

En aquesta nova convocatòria, hi ha alguns canvis respecte a l'anterior que es va produir el 2011. Els més importants són el límit d'edat de 35 anys que hi havia fins ara, quedarà anul·lat i qualsevol persona amb edat de treballar s'hi podrà presentar. Per altra banda, fins ara també es podia presentar amb l'ESO (Educació Secundària Obligatòria) acabada o equivalents (tenir un grau mig acabat, tenir aprovat l'accés a la universitat per a majors de 25 anys o tenir aprovada la prova d'accés a un grau superior). Ara es demana com a mínim el títol de Batxillerat.

Les bases de la nova convocatòria les podeus consultar en aquest enllaç.

BOMBERS

POLICIA LOCAL

Concurs d'oposició per a 4 places de policia local a Tortosa

Al següent enllaç podeu trobar les bases que regulen el concurs d'oposició per a cobrir les 4 places de policia local a Tortosa.

 

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin