Preparació oposicions

Preparació oposicions

A RecuSport et volem oferir la possibilitat de preparar les oposicions a diferents cossos de seguretat, com ara Mossos d’Esquadra, Bombers o Policia Local, i puguis accedir a la feina que tant desitges.

*****

MOSSOS D’ESQUADRA

Nova convocatòria d'oposicions a Mossos d'Esquadra 2019

El passat 20 de desembre, el conseller d'Interior, Miquel Buch, va anunciar una nova convocatòria d'oposicions a Mossos d'Esquadra per al 2019. Aprovada pel Govern, es convocaran 750 noves places.

RESOLUCIÓ INT/9/2019, de 8 de gener, de convocatòria mitjançant oposició lliure per cobrir places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra (núm. de registre de la convocatòria 46/19).

El termini per presentar la sol·licitud s'inicia el dia 14 de gener de 2019 i finalitza el dia 8 de febrer de 2019. Podeu fer la inscripció en aquest enllaç.

Si voleu saber més sobre les proves físiques podeu consultar aquest enllaç. Les proves continuaran sent el circuit d'agilitat, el press de banca i la course Navette.

Convocatòria d'oposicions a Mossos d'Esquadra 2017

Els nous pressupostos del 2017 aprovats el passat 23 de març pel Parlament de Catalunya van contemplar la convocatòria d'una nova promoció de 500 places al cos de Mossos d'Esquadra. El 29 de maig passat es va publicar el temari de la nova convocatòria d'oposicions a Mossos d'Esquadra i fa uns dies que ja està disponible la guia d'estudi:

 

RESOLUCIÓ INT/1219/2017, de 29 de maig, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de la convocatòria mitjançant oposició lliure per cobrir places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra.

Guia d'estudi per a l'accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d'Esquadra

En aquesta nova convocatòria, hi ha alguns canvis respecte a l'anterior que es va produir el 2011. Els més importants són el límit d'edat de 35 anys que hi havia fins ara, quedarà anul·lat i qualsevol persona amb edat de treballar s'hi podrà presentar. Per altra banda, fins ara també es podia presentar amb l'ESO (Educació Secundària Obligatòria) acabada o equivalents (tenir un grau mig acabat, tenir aprovat l'accés a la universitat per a majors de 25 anys o tenir aprovada la prova d'accés a un grau superior). Ara es demana com a mínim el títol de Batxillerat.

Les bases de la nova convocatòria les podeus consultar en aquest enllaç.

BOMBERS

Nou curs de preparació d'oposicions al cos de Bombers

Aquest nou curs de preparació de les oposicions de bombers iniciarà el dissabte 30 de setembre i finalitzarà el 2 de desembre tindrà una durada de 80 hores. Es realitzarà els dissabtes de 9.30h a 13.30h i de 14.30h a 18.30h.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte
Mati CURS OPOSICIONS BOMBERS 09.30 - 13.30h
Migdia
Tarda CURS OPOSICIONS BOMBERS 14.30 - 18.30h

El curs inclou:

-preparació de la prova teòrica amb temari, totalment actualitzat.

-preparació de psicotècnics amb material entregat a classe.

-simulacre d'examen abans de l'examen oficial.


Per fer la inscripció cal abonar 50€ en concepte de matrícula al número de compte (Banc Sabadell) ES81 0081 0021 4900 0117 5624. Cal fer constar NOM i COGNOM i TELÈFON, i enviar les vostres dades al correu temaribombers@gmail.com.

El preu del curs són 550€ (matrícula inclosa). El primer dia de classe es pagaran els 500€ restants.

El curs es realitzarà a l'aula de RecuSport - c/Isabel II, 17 (Roquetes).

*Places limitades. Reserves per rigorós ordre de pagament.

*La direcció es reserva el dret de modificar horaris en cas que l'examen de l'oposició de Bombers s'avanci.

*En cas de no arribar a un mínim de 13 alumnes, l'organització es reserva el dret de no iniciar el curs i oferir la possibilitat de fer el curs en una altra seu o retornar els diners als alumnes inscrits.

 

POLICIA LOCAL

Concurs d'oposició per a 4 places de policia local a Tortosa

Al següent enllaç podeu trobar les bases que regulen el concurs d'oposició per a cobrir les 4 places de policia local a Tortosa.

 

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin