Fisioteràpia

Fisioteràpia

El servei de fisioteràpia de RecuSport està especialitzat en el tractament de lesions esportives i de tipus traumàtic, amb l’objectiu de recuperar l’estat de forma, sigui de l’atleta perquè pugui tornar al màxim rendiment esportiu, com de qualsevol persona perquè pugui reincorporar-se a les seves tasques del dia a dia.

Quines lesions tractem al servei de fisioteràpia?

Lesions musculars

Hi trobem principalment ruptures o distensions musculars, contusions musculars o DOMS (Síndrome dolorosa d’aparició tardana). Segons la gravetat de la lesió hi han diferents graus d’afectació. També hi podem trobar punts gallet miofascials (conegudes com contractures musculars) i tots els signes i símptomes que hi van associats (síndrome de dolormiofascial).

Lesions tendinoses

Els tendons connecten les fibres musculars a altres estructures, per tant, la seva principal funció és transmetre les traccions mecàniques de la contracció muscular a les palanques esquelètiques. La seva lesió pot ser un procés inflamatori (tendinitis) o degeneratiu (tendinosi).

Lesions lligamentoses

Els lligaments quan són sotmesos a un sobre estirament es poden lesionar en forma d’esquinç. Segons la intensitat de la lesió, poden produir-se tres graus:

Lesions meniscals

Els meniscs tenen la funció d’augmentar la congruència articular entre la tíbia i el fèmur, repartir les càrregues compressives i absorbir els impactes. En funció de la zona del menisc lesionada i del tipus de ruptura, varia la gravetat de la lesió.

Lesions òssies

Les principals lesions del teixit ossi són les fissures, les fractures i la periostitis.

Quins tipus de massatges fem al servei de fisioteràpia?

El massatge és una eina de la fisioteràpia, de valoració i tractament sobre diferents parts del cos que, segons la tècnica aplicada, ens permetrà aconseguir diferents efectes sobre el cos o l’organisme. A RecuSport pots trobar diferents tipus de massatges:

Terapèutic

Massatge que busca disminuir el to muscular, i d’aquesta manera disminuir també el dolor, sobretot de zones com l’esquena, on és molt freqüent que es produeixin contractures musculars.

Esportiu

Massatge per descontracturar la musculatura de la càrrega de l’entrenament o la competició. Ideal per deixar la musculatura en òptimes condicions abans d’una competició o d’un entrenament exigent, i per prevenir possibles lesions degudes a una sobrecàrrega muscular.

Relaxant

Massatge suau amb l’objectiu de relaxar el cos i la ment, fet que provocarà una millor oxigenació dels teixits. És un regal perfecte i amb el que sempre encertaràs.

Circulatori

Massatge que busca millorar el retorn circulatori venós. Aquest fet produeix benestar i disminueix la sensació de pesadesa. Normalment es fa a les extremitats, especialment a les cames i així illorem tot el flux circulatori. Indicat per a persones amb problemes circulatoris i aquelles que per la feina passen moltes hores de peu. També tractem  alteracions del sistema limfàtic, com els limfedemes.

fisio-1
fisio-2

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin