Estudi biomecànic

Estudi biomecànic

Què és un estudi biomecànic?

Un estudi biomecànic o també anomenat bikefitting, és un sistema de medició de la posició ciclista sobre la seva bicicleta, ja sigui MTB, de carretera o de triatló. Aquest sistema permet optimitzar la posició del ciclista sobre la bicicleta, i d’aquesta manera, evitar possibles lesions per una posició incorrecta i millorar el rendiment esportiu.

Actualment, per fer un estudi biomecànic, s’utilitzen sistemes informàtics que permeten ajustar la posició del ciclista a sobre de la seva bicicleta de forma molt precisa. Aquests sistemes registren el gest del ciclista mitjançant diferents sensors repartits pel cos i detecten les anomalies de la pedalada. Analitzen els angles òptims de diferents articulacions i permeten corregir la postura sobre la bici. Un d’aquests sistemes de medició és el de Retül, companyia americana que utilitza la tecnologia més avançada en captació del moviment de l’esportista en 3D.

Estudi biomecànic_Bikefitting_Recusport

Un estudi biomecànic Retül t’ajudarà a:

– evitar molèsties, lesions o dolors com mal de genoll, adormiment de mans o de peus, dolor a la planta del peu, dolor lumbar, mal de coll …

– augmentar l’eficiència del pedaleig.

– millorar la comoditat sobre la bicicleta.

– millorar l’aerodinàmica.

A Recuport podràs fer-te un estudi biomecànic amb tecnologia Retül. Si estàs interessat posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin