Entrenaments

SALUT I BENESTAR

Entrenaments

RENDIMENT ESPORTIU

Entrenaments

RENDIMENT ESPORTIU CLUBS

Entrenaments

PREPARACIÓ FÍSICA OPOSICIONS

Entrenaments

ENTRENADOR PERSONAL

Entrenaments

Complements

SALUT I BENESTAR

PLA TONIFICACIÓ
Entrevista inicial
Planificació de l’entrenament
Consultes via mail o telèfon
Pla enfocat a la tonificació general de la musculatura. D’aquesta manera et sentiràs millor física i mentalment. Tenir la musculatura ben tonificada aporta molts beneficis per a la salut.
30€/mes
PLA PÈRDUA PES
Entrevista inicial
Planificació de l’entrenament
Consultes via mail o telèfon
Sessió de nutrició esportiva
Dirigit a aquelles persones que vulguin perdre pes i tenir controlat tant l’exercici com la dieta. D’aquesta manera s’aconsenguiran resultats més òptims i més duraders, sense efectes rebot amb la pèrdua de pes.
55€/mes
PLA BODA
Entrevista inicial
Assessorament nutricional
Planificació mensual
Consultes via mail o telèfon
Dues sessions setmanals amb el personal trainer
Dirigit a aquelles persones que necessitin baixar de pes de cara a una de les cites més importants de la seva vida.
200€/mes

RENDIMENT ESPORTIU

PLA RECUSPORT TRAINING AMATEUR
Entrevista inicial
Descompte en prova d'esforç
Planificació mensual
Consultes via mail o telèfon
Treball de força i prevenció de lesions
Descompte productes
Entrenament RS Training recomanat per a persones que es volen iniciar en el món de l’esport o que el seu objectiu és, principalment, ser finishers d’alguna prova com per exemple un triatló de llarga distància, una cursa ciclista, una marató, un ultra trail...
35 €/mes o Triatló 45€/mes
PLA RECUSPORT TRAINING ELIT
Entrevista inicial
Descompte en prova d'esforç
Descompte en sessió de fisioteràpia o readaptació esportiva
Descompte en sessió de nutrició esportiva
Planificació setmanal
Consultes via email o telèfon
Sessió de tests de camp
Treball de força i prevenció de lesions
Descompte productes
Entrenament RS Training recomanat per a persones amb objectius més ambiciosos que els de ser finisher i que volen  millorar les marques personals o busquen resultats en modalitats com marató, triatló distància Ironman, ciclisme de carretera, BTT o trail.
50 €/mes o Triatló 60€/mes
PLA RECUSPORT TRAINING PRO
Entrevista inicial
Sessió de fisioteràpia o readaptació esportiva
Descompte en prova d'esforç
Planificació setmanal
Consultes via email o telèfon
Sessió de nutrició esportiva
Sessió de tests de camp
Sessió d’anàlisi de tècnica
Treball de força i prevenció de lesions
Descompte productes
El pla d'entrenament RecuSport Training PRO està pensat i dissenyat per a esportistes que vulguin treure el màxim d’ells mateixos i vulguin un control de tots els factors que influeixen en el seu rendiment esportiu. Per a persones amb objectius ambiciosos, que ja no es conformen en una marca, sinó que el que volen un resultat.
80 €/mes o Triatló 90€/mes

RENDIMENT ESPORTIU CLUBS

PREPARACIÓ FÍSICA OPOSICIONS

A RecuSport t'ajudarem amb la preparació física per a les oposicions a diferents cossos de seguretat com ara Mossos d'Esquadra, Bombers o Policia. L'horari per a preparar les proves físiques de Mossos d'Esquadra és el següent:

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE
MATÍ PREPARACIÓ FÍSICA MOSSOS D'ESQUADRA 09.00 - 10.30h
MIGDIA
TARDA PREPARACIÓ FÍSICA MOSSOS D'ESQUADRA 20.00 - 21.30h PREPARACIÓ FÍSICA MOSSOS D'ESQUADRA 20.00 - 21.30h

Lloc: Casal jesusenc Av. dels Molins del Comte, 92. 43590 Jesús (Tortosa)

Amb l'entrenament presencial prepararem les diferents proves físiques de les oposicions de Mossos d'Esquadra. Són les següents:

-circuit d'agilitat

-course navette

-press de banca

Per a més informació sobre la descripció de les proves físiques i el seu barem de puntuació pots accedir al següent enllaç.

Als següents quadres pots trobar informació de les diferents opcions que tenim disponibles.

Per a qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

Abonaments sessions presencials (Sessions d'1h 30')

1 sessió 5 sessions (10% dte) 10 sessions (20% dte) 20 sessions (30% dte)
12€/h 54€/h 96€ 168€

ENTRENADOR PERSONAL

L'entrenador personal està enfocat per obtenir el màxim rendiment i optimitzar les sessions d’entrenament. Aquests entrenaments estan supervisats per aconseguir una perfecta execució dels exercicis i poden anar destinats al rendiment esportiu, a la salut o als objectius que et proposis. Les sessions són totalment individualitzades i adaptades al nivell de cadascú. Aquestes sessions es poden fer al centre, al vostre domicili o a l'exterior, i es duran a terme segons la vostra disponibilitat. Abans d'iniciar l'entrenament, es farà una entrevista personal, on l'entrenador personal farà un recull d'informació per poder adaptar l'entrenament als vostres objectius i necessitats. L'entrenament personal és una forma de poder complir amb els vostres objectius d'una manera òptima, segura i amb professionalitat. Us animeu?

Abonaments

1 sessió 5 sessions (10% dte) 10 sessions (15% dte)
Individuals 30€/h 135€ (27€/h) 255.50€ (25.55€/h)
Parelles 50€/h 225€ (45€/h) 425€ (42.50€/h)
Petits grups (màx 5) 50€/h
Domicili individual 40€/h 180€ 340€
Domicili parelles 60€/h

Complements

Entrevista inicial

Recollida de dades personals, establiment d’objec- tius, recollida informació complementària (disponi- bilitat d’horaris, de material d’entrenament...)

Planificació mensual

Planificació mensual dels entrenaments

Planificació setmanal

Planificació setmanal dels entrenaments.

5€/mes

Reconeixement mèdic tipus I

Es valora l’aptitud per fer esport i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i dels objectius personals. S’elabora un informe mèdic on es reflecteixen les troballes i resultats de les exploracions realitzades, així com les recomanacions per a la pràctica d’activitat física.

Reconeixement mèdic tipus II (Prova d’esforç)

Valoració de la resposta cardiovascular davant l’exercici físic amb registre electrocardiogràfic continu durant l’execució del mateix i en proves màximes.

Reconeixement mèdic tipus III (Prova d’esforç + espirometria)

Valoració de la resposta cardiovascular davant l’exercici físic amb registre electrocardiogràfic continu i control dels gasos respiratoris durant l’execució del mateix i en proves màximes.

Sessió d’entrenament presencial

Sessió de sala (gimnàs) o camp (aire lliure, pistes d’atletisme...) orientada a la millora del gest tècnic o supervisar entrenaments determinats on l’esportista necessita la presència de l’entrenador. L’entrenador donarà feedbacks perquè el treball sigui el més òptim i rendible possible en quant a l’aprofitament del temps disponible.

Programa prevenció de lesions

Programa individualitzat segons les característiques morfo-fisiològiques de l’esportista, destinat a la prevenció de les lesions més habituals en el seu esport, així com les lesions que l’esportista té més tendència a patir. Es realitzaran exercicis per tal d’enfortir musculatura, estabilitzar articulacions, guanyar amplitud de moviment, guanyar reactivitat...

Sessió de fisioteràpia

Sessió de fisioteràpia on es farà massatge esportiu de descàrrega muscular segons l’esport o es tractarà una lesió concreta.

25€/ses.

Sessió de dietista

Sessió amb la dietista per analitzar la dieta i obtenir la composició corporal. És important saber la composició corporal per poder rectificar certs aspectes com els hàbits alimentaris, l’orientació del treball de musculació...

25€/ses.

Composició corporal

Es realitza un estudi sobre la composició corporal: % greix, % massa muscular, % massa ossea i % aigua. Amb aquests paràmetres es pot concretar més la preparació, sabent quin treball de musculació hem de fer, quin tipus de dieta s’ha de realitzar o com arribar a un IMC òptim per aconseguir els objectius.

15€/ses.

Sessió d’anàlisi de tècnica

Es filmarà l’execució del moviment per analitzar l’eficiència del gest tècnic. Un cop analitzat s’emetrà informe amb unes recomanacions i rectificacions. Es recomana fer-ho 2 cops per temporada per comparar i avaluar les millores o diferències un cop aplicats els exercicis de correcció corresponents.

20€/ses.

Bikefitting

Sessió de bikefitting o estudi biomecànic amb el sistema Retül per millorar el rendiment esportiu amb la bicicleta i evitar lesions. El sistema Retül aplica la tecnologia més precisa en l'anàlisi del moviment del ciclista o triatleta. Amb una sessió de bikefitting hi ha la possibilitat de fer l'anàlisi d'una bicicleta o dues, ja siguin de ruta, btt o triatló.

Sessió de tests de camp

Sessió destinada a la realització de tests en presència de l’entrenador per aconseguir dades objectives de cara a l’entrenament, com ara umbrals, VAM, VO2 màx... Aquests tests aniran en funció dels objectius i la disciplina esportiva. Exemples: test de Conconi, etc.

20€/ses.

Test de lactat

45€/ses.

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin