Entrenaments

SALUT I BENESTAR

Entrenaments

RENDIMENT ESPORTIU

Entrenaments

RENDIMENT ESPORTIU CLUBS

Entrenaments

PREPARACIÓ FÍSICA OPOSICIONS

Entrenaments

ENTRENADOR PERSONAL

Entrenaments

Complements

SALUT I BENESTAR

PLA TONIFICACIÓ
Entrevista inicial
Planificació de l’entrenament
Consultes via mail o telèfon
Pla enfocat a la tonificació general de la musculatura. D’aquesta manera et sentiràs millor física i mentalment. Tenir la musculatura ben tonificada aporta molts beneficis per a la salut.
30€/mes
PLA PÈRDUA PES
Entrevista inicial
Planificació de l’entrenament
Consultes via mail o telèfon
Sessió de dietista
Dirigit a aquelles persones que vulguin perdre pes i tenir controlat tant l’exercici com la dieta. D’aquesta manera s’aconsenguiran resultats més òptims i més duraders, sense efectes rebot amb la pèrdua de pes.
55€/mes
PLA BODA
Entrevista inicial
Assessorament nutricional
Planificació mensual
Consultes via mail o telèfon
Dues sessions setmanals amb el personal trainer
Dirigit a aquelles persones que necessitin baixar de pes de cara a una de les cites més importants de la seva vida.
200€/mes

RENDIMENT ESPORTIU

PLA AMATEUR
Entrevista inicial
Planificació mensual
Consultes via mail o telèfon
Treball funcional
Programa d'estiraments
Descompte productes
Entrenament RS Training recomanat per a persones que es volen iniciar en el món de l’esport o que el seu objectiu és, principalment, ser finishers d’alguna prova com per exemple un triatló de llarga distància, una cursa ciclista, una marató, un ultra trail...
35 €/mes o Triatló 45€/mes
PLA ELIT
Entrevista inicial
Planificació setmanal
Consultes via email o telèfon
Sessió de tests de camp
Sessió d’anàlisi de tècnica
Treball funcional
Programa prevenció de lesions
Treball específic de força
Descompte productes
Entrenament RS Training recomanat per a persones amb objectius més ambiciosos que els de ser finisher i que volen  millorar les marques personals o busquen resultats en modalitats com marató, triatló distància Ironman, ciclisme de carretera, BTT o trail.
50 €/mes o Triatló 60€/mes
PLA RECUSPORT TRAINING PRO
Entrevista inicial
Planificació setmanal
Consultes via email o telèfon
Sessió de tests de camp
Test de lactat
Sessió d’anàlisi de tècnica
Treball funcional
Programa prevenció de lesions
Treball específic de força
Programa de suplementació
Composició corporal
Descompte productes
El pla d'entrenament RecuSport Training PRO està pensat i dissenyat per a esportistes que vulguin treure el màxim d’ells mateixos i vulguin un control absolut de tots els factors que influeixen en el seu rendiment esportiu. Per a persones amb objectius ambiciosos, que ja no es conformen en una marca, sinó que el que volen és guanyar o lluitar per pujar al podi.
70 €/mes o Triatló 80€/mes

RENDIMENT ESPORTIU CLUBS

PREPARACIÓ FÍSICA OPOSICIONS

A RecuSport t'ajudarem amb la preparació física per a les oposicions a diferents cossos de seguretat com ara Mossos d'Esquadra, Bombers o Policia. L'horari per a preparar les proves físiques de Mossos d'Esquadra és el següent:

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE
MATÍ PREPARACIÓ FÍSICA MOSSOS D'ESQUADRA 09.00 - 10.30h
MIGDIA
TARDA PREPARACIÓ FÍSICA MOSSOS D'ESQUADRA 20.00 - 21.30h PREPARACIÓ FÍSICA MOSSOS D'ESQUADRA 20.00 - 21.30h

Lloc: Casal jesusenc Av. dels Molins del Comte, 92. 43590 Jesús (Tortosa)

Amb l'entrenament presencial prepararem les diferents proves físiques de les oposicions de Mossos d'Esquadra. Són les següents:

-circuit d'agilitat

-course navette

-press de banca

Per a més informació sobre la descripció de les proves físiques i el seu barem de puntuació pots accedir al següent enllaç.

Als següents quadres pots trobar informació de les diferents opcions que tenim disponibles.

Per a qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

Abonaments sessions presencials (Sessions d'1h 30')

1 sessió 5 sessions (10% dte) 10 sessions (20% dte) 20 sessions (30% dte)
12€/h 54€/h 96€ 168€

ENTRENADOR PERSONAL

L'entrenador personal està enfocat per obtenir el màxim rendiment i optimitzar les sessions d’entrenament. Aquests entrenaments estan supervisats per aconseguir una perfecta execució dels exercicis i poden anar destinats al rendiment esportiu, a la salut o als objectius que et proposis. Les sessions són totalment individualitzades i adaptades al nivell de cadascú. Aquestes sessions es poden fer al centre, al vostre domicili o a l'exterior, i es duran a terme segons la vostra disponibilitat. Abans d'iniciar l'entrenament, es farà una entrevista personal, on l'entrenador personal farà un recull d'informació per poder adaptar l'entrenament als vostres objectius i necessitats. L'entrenament personal és una forma de poder complir amb els vostres objectius d'una manera òptima, segura i amb professionalitat. Us animeu?

Abonaments

1 sessió 5 sessions (10% dte) 10 sessions (15% dte)
Individuals 30€/h 135€ (27€/h) 255.50€ (25.55€/h)
Parelles 50€/h 225€ (45€/h) 425€ (42.50€/h)
Petits grups (màx 5) 50€/h
Domicili individual 40€/h 180€ 340€
Domicili parelles 60€/h

Complements

Entrevista inicial

Recollida de dades personals, establiment d’objec- tius, recollida informació complementària (disponi- bilitat d’horaris, de material d’entrenament...)

Planificació mensual

Planificació mensual dels entrenaments

Planificació setmanal

Planificació setmanal dels entrenaments.

5€/mes

Reconeixement mèdic tipus I

Es valora l’aptitud per fer esport i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i dels objectius personals. S’elabora un informe mèdic on es reflecteixen les troballes i resultats de les exploracions realitzades, així com les recomanacions per a la pràctica d’activitat física.

Reconeixement mèdic tipus II (Prova d’esforç)

Valoració de la resposta cardiovascular davant l’exercici físic amb registre electrocardiogràfic continu durant l’execució del mateix i en proves màximes.

Reconeixement mèdic tipus III (Prova d’esforç + espirometria)

Valoració de la resposta cardiovascular davant l’exercici físic amb registre electrocardiogràfic continu i control dels gasos respiratoris durant l’execució del mateix i en proves màximes.

Sessió d’entrenament presencial

Sessió de sala (gimnàs) o camp (aire lliure, pistes d’atletisme...) orientada a la millora del gest tècnic o supervisar entrenaments determinats on l’esportista necessita la presència de l’entrenador. L’entrenador donarà feedbacks perquè el treball sigui el més òptim i rendible possible en quant a l’aprofitament del temps disponible.

Programa prevenció de lesions

Programa individualitzat segons les característiques morfo-fisiològiques de l’esportista, destinat a la prevenció de les lesions més habituals en el seu esport, així com les lesions que l’esportista té més tendència a patir. Es realitzaran exercicis per tal d’enfortir musculatura, estabilitzar articulacions, guanyar amplitud de moviment, guanyar reactivitat...

Sessió de fisioteràpia

Sessió de fisioteràpia on es farà massatge esportiu de descàrrega muscular segons l’esport o es tractarà una lesió concreta.

25€/ses.

Sessió de dietista

Sessió amb la dietista per analitzar la dieta i obtenir la composició corporal. És important saber la composició corporal per poder rectificar certs aspectes com els hàbits alimentaris, l’orientació del treball de musculació...

25€/ses.

Composició corporal

Es realitza un estudi sobre la composició corporal: % greix, % massa muscular, % massa ossea i % aigua. Amb aquests paràmetres es pot concretar més la preparació, sabent quin treball de musculació hem de fer, quin tipus de dieta s’ha de realitzar o com arribar a un IMC òptim per aconseguir els objectius.

15€/ses.

Sessió d’anàlisi de tècnica

Es filmarà l’execució del moviment per analitzar l’eficiència del gest tècnic. Un cop analitzat s’emetrà informe amb unes recomanacions i rectificacions. Es recomana fer-ho 2 cops per temporada per comparar i avaluar les millores o diferències un cop aplicats els exercicis de correcció corresponents.

20€/ses.

Bikefitting

Sessió de bikefitting o estudi biomecànic amb el sistema Retül per millorar el rendiment esportiu amb la bicicleta i evitar lesions. El sistema Retül aplica la tecnologia més precisa en l'anàlisi del moviment del ciclista o triatleta. Amb una sessió de bikefitting hi ha la possibilitat de fer l'anàlisi d'una bicicleta o dues, ja siguin de ruta, btt o triatló.

Sessió de tests de camp

Sessió destinada a la realització de tests en presència de l’entrenador per aconseguir dades objectives de cara a l’entrenament, com ara umbrals, VAM, VO2 màx... Aquests tests aniran en funció dels objectius i la disciplina esportiva. Exemples: test de Conconi, etc.

20€/ses.

Test de lactat

45€/ses.

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin