Mou-te per la fam!

29/11/2013

La jornada “Mou-te per la fam” pretén fer una recollida d’aliments, mitjançant l’activitat física i l’esport, i que es donarà íntegrament a Càritas. Aquesta jornada està organitzada conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, Roquetes i Jesús, i amb el suport d’altres institucions com el Departament de Benestar Social, la Secretaria General de l’Esport, la Diputació de Tarragona o el Consell Comarcal del Baix Ebre, a més de clubs i atletes del territori.

Aquesta jornada benèfica se celebrarà el proper 4 de gener i pretén involucrar a clubs, atletes i qualsevol persona que vulgui participar. La durada de la jornada serà de 12h ininterrompudament, de 9 a 21h, i es podrà fer bicicleta, córrer o caminar. La bici serà indoor i es farà al pavelló de Roquetes. Hi hauran bicis d’spinning, però si es vol portar la pròpia bici i rodillo també es pot fer. Pel que fa a caminar i córrer hi han 3 circuits que transcorreran per Roquetes, Tortosa i Jesús. Tothom ha d’anotar els km fets.

Al finalitzar la jornada se sumaran tots els km realitzats i es transformaran en kg d’aliments, els quals es repartiran a Càritas Tortosa, Roquetes i Jesús. Cada participant pot aportar el que vulgui.

Horaris
La jornada es farà de 9 a 21h. Pel que fa a la bicicleta, la gent pot anar a l’hora que vulgui i fer l’estona que vulgui. Quan acabi ha de comunicar la distància que ha fet. Referent a la gent que vulgui caminar o córrer, se sortirà des del pavelló de Roquetes cap a les diferents rutes. Hi ha diferents distàncies. A l’igual que amb les bicis, al finalitzar s’ha de comunicar la distància recorreguda.

Si vols portar aliments, pots col·laborar amb:
Des de Càritas ens han comentat que qualsevol tipus de menjar serà benvingut, ja siguin de llarga durada com la pasta o l’arròs, o de més curta com la llet, iogurts o galetes. Hi ha necessitat de qualsevol tipus d’alimentació i es necessiten cobrir des d’esmorzars fins a sopars. Per tant, qualsevol ajuda alimentària serà benvinguda.

Rutes per caminar o correr

Us presentem les 4 rutes que hem preparat per dissabte.
Totes elles es poden fer caminant o corrent, a gust de cadascú. Hi hauran unes sortides en grup, al mati a les 10.30h i 12.30h, i per la tarda a les 16.30h i 18.30h (sortida nocturna, porteu frontals).

De totes formes, les rutes es podran fer lliurement durant les 12h que dura la jornada.

RUTA 1: Roquetes

Ruta 1_moute_recusport

RUTA 2: Roquetes i Jesús

Ruta 2_moute_recusport

RUTA 3: Roquetes i Tortosa.

Ruta 3_moute

RUTA 4: Roquetes, Tortosa i Jesús. ( ruta 2 + ruta3)

Ruta 4_moute_recusport

Col·laboradors:

benestar_h3 ESPORTCAT V2DIPTA_H_col

Logo Ajuntament Roquetes Escut horitzontalLogo Consell Comarcal BE Logo escut Ajuntament Tortosalogo_emd jesus Cáritas-logo logo Tortosasport Antena Caro - Roquetes ComunicacióLogo Col·legi Aparelladors i Arquitectes tècnics Logo Carlos Ripollés Logo Soldebre ATE_logo-300x268 UEC Logo Trail blanc logo Gr7_Qualitat Logo BTT La Moleta

powered by Globals All right reserved 2013 © | Avís legal | Política de cookies | Política de privacitat | Admin